Netflix tegoed kopen met een PaySafeCard en Bitcoin

22-02-2016
artikel

Netflix is dé manier om films en televisieseries te kijken via online streaming. Met Netflix heb je ook geen last meer van de reclames waarmee je op tv wel te maken hebt. Voor de diensten van Netflix betaal je een vast bedrag per maand en vervolgens heb je de keuze uit vele films en televisieseries die online te bekijken zijn. Je hebt de vrijheid om zelf te bepalen wanneer je welke film of serie bekijkt. Daarnaast kan je ook zelf bepalen waar je wilt kijken doordat je Netflix abonnement te koppelen is aan je Android toestel, je PC, je Mac, Playstation 3, XBox, Ipad of zelfs aan je Nintendo Wii. Makkelijker kan je het niet voor jezelf maken. Nu denk je misschien, wat als ik iemand nou een Netflix tegoed cadeau wil doen? Of wat als ik op een alternatieve manier wil betalen voor de diensten van Netflix? In dit geval zou je kunnen kiezen voor een PaySafeCard, een Netflix Giftcard of voor het betalen via Bitcoin.

Wat is een Netflix Gift Card?

Met een Netflix Giftcard heb je de mogelijkheid om tegoed cadeau te doen aan vrienden en familie. De ontvanger van de kaart activeert deze door de bijbehorende code in te vullen op de daarvoor bestemde website. Hij ontvangt een maand gratis abonnementsgeld en daarnaast staat er een bepaald tegoed op de kaart waarmee hij zijn maandelijkse abonnementskosten kan betalen tot het tegoed op is. Omdat Netflix enorm populair is bij zowel jong als oud, is de Netflix Gift Card altijd leuk om te geven (of om te krijgen natuurlijk)!

Hoe werkt Netflix met Bitcoin en de PaySafeCard?

Wil je een Netflix Giftcard aanschaffen met Bitcoin of PaysafeCard dan kan dit via iGiftcards.nl. Voeg de Netflix giftcard toe aan je winkelwagen en betaal eenvoudig met Bitcoin of Paysafecard.

De Netflix giftcard die je op igiftcards.nl kan kopen kun je op een gemakkelijke manier betalen voor de diensten van Netflix. Hiermee voeg je eenvoudig tegoed toe aan je Netflix account.

 • Netflix (Europees)
  Direct geleverd per email
  €15,00
 • Netflix (Europees)
  Direct geleverd per email
  €25,00
 •